snickerier

 
 
Jag håller på att bygga upp min hemsida. Än så länge saknas en hel del bilder och viss text behöver slipas, hur man ska kontakta mig och sånt. Ska försöka knåpa ihop en kodning så jag kan ha ett kontaktformulär, men tyvärr har html-kunskaperna försvagats en hel del sen gymnasiet. så är inte riktigt klar med snickerierna, men snart så!

projekt projekt projekt

 
Vårterminen är igång för fullt och jag har mer inspiration och idéer än vad jag haft på länge och det känns BRA.
Sen bestämde jag mig idag för att åka till Baltikum under vårt reseprojekt som är i april. Att dokumentera människorna på nattfärjan över till Tallin och barn med funktionshinder på ett internat i Cesis i Lettland känns som en väldigt intressant och givande resa redan nu. Hanna på bilden har inget med projekten att göra, men hon är så fin så hon får vara med på ett hörn ändå. 

the ballet boy

 
I januari hade vi bokprojekt i skolan och det här är en sneak peak på min bok som kommer i veckan. Den handlar om Joakim som är inne på sitt femte år som balettdansare på Operan. Jag följde honom under en vecka på Operan bland tutus i de vackraste pastellerna, träningslokaler med sluttande golv, scenografer, kostymörer, pianister som spelade Michael Jackson och alla andra otroligt duktiga dansare.

London.

 
Kategori:

kvart.

 
 Jag har börjat fota för Göteborgs finaste butik, Kvart, som ligger i Majorna. Om ni bor i Göteborg eller har vägarna förbi Mariaplan måste hoppa in hos bästa Joanna och spana in alla fina ting! Den här bilden blev publicerad i Family Living 2013/2 och är extra glad eftersom det är min första publicering i ett magasin!